Conferència en el GAV sobre la “Pilota Valenciana, Deport Nacional Valencià”

Demà dijous 17 de setembre el Grup d’Acció Valencianista (GAV) organisa una conferència molt interessant. La conferència serà pronunciada per el periodiste especialiste en Pilota Valenciana Aureli López, acompanyat per un membre de Joventuts del GAV, pilotari profesional, que durà material de Pilota per a que tots puguen vore-lo de primera mà. L’acte es realisarà en la sèu del GAV situada en el Carrer Julián Penya, nº3 de Valéncia a les 20h.

Aureli López és professor de llengua valenciana per Lo Rat Penat des de l’any 1980. Fon fundador i pertany a l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

Té publicats molts llibres com: “La Pilota Valenciana” (el deport d’un poble viu); “Pensaments Lliures”; “Pilota Valenciana” (Quaderns de divulgació nº6 de Lo Rat Penat); “Joc de Carrer I” (Nova modalitat de pilota valenciana, en reglaments per a la seua pràctica. A solicitut de la Junta Central Fallera); “Joc de Carrer II”; “Des de Dins” (2ª part de Pensaments Lliures).

Ha dirigit “Lo Rat Revista” (del nº 5 al 33). És vicepresident de l’Ateneu Cultural de Paterna. És president del club Paterna de Pilota Valenciana. Creà i dirigix el programa diari de pilota valenciana “Cavallers, va de bo!”, en la 97.7, emissora de Valéncia.


Image: Ajuntament de Mislata

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: