Convencio Valencianista organisa el concurs “Senyeres al balco”

Comunicat Convencio Valencianista


Aprofitant la proximitat del 9 d’Octubre, Dia del Regne de Valencia, el 24 de tetembre des de Convencio Valencianista llançarem un any mes la campanya “Senyeres al balco”. En ella volem animar a tots els valencians i valencianes a que engalanen, en tan valencianissima data, els balcons de les seues cases en la Real Senyera.


La campanya va acompanyada de la quinta edicio del concurs fotografic que anualment convoquem a través de facebook.

¿CÓM PARTICIPAR?
Tots els interessats en participar en el concurs haureu d’enviar-nos, via mensage directe o privat a la direccio de facebook de Convencio Valencianista, la fotografia d’un balco, finestra o d’algun atre element de la frontera d’un domicili, engalanat en la Real Senyera.
La foto guanyadora sera la que mes “m’agrada” haja obtingut en el moment de tancar el concurs, el dia 8 d’octubre. Esta image s’incloura en el fullet divulgatiu de la campanya de l’any que ve, i el guanyador del concurs obtindrà un lot de llibres en llengua valenciana.


IMPORTANT
Les fotografies deuran ser ORIGINALS i propietat dels seus respectius autors. Convencio Valencianista es reserva el dret de cancelar la participacio d’aquelles fotografies que incomplixquen els drets de copyright.
Facebook de Convencio Valencianista:
https://www.facebook.com/ConvencioValencianista

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: