Convencio Valencianista organisa un homenage a Sant Vicent Ferrer

En motiu de commemorar-se enguany el 600 aniversari de la mort de Sant Vicent Ferrer, Convencio Valencianista dedica l’activitat “Tots els dies 9” del proxim dissabte dia 13 d’abril, al patro de Valencia. El Rogle Constanti Llombart, fidel ad estes cites, es complau en donar difusio i convidar als nostres socis i amics a participar en esta activitat.

Sant Vicent es sense dubte el sant valencià mes universal. De tots es coneguda la seua predicacio per mija Europa, a on era entes expressant-se i fent els seus sermons en llengua valenciana. Tambe es celebre pels centenars de milacres que feu, que li valgueren el sobrenom de “el sant dels milacres” i que donaren lloc a la tradicio dels Altars de sant Vicent; i no es menor l’importancia de la seua participacio en el Compromis de Casp o en la solucio del Cisma d’Occident.

La cita sera a les 10:30 hores en la seua Casa Natalicia, en el carrer Pouet de Sant Vicent, 1 (canto en el carrer Mar,51).

En acabar l’homenage, visitarém la Casa Natalicia del sant, a on en estos moments se pot contemplar una exposición commemorativa d’este sext centenari, en fotografies de Manolo Guallart, llibres, cartells, estampes…

Als assistents, com es habitual, els entregarém el fullet dedicat al personage.

Fullet de Convencio Valencianista

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: