Convenció Valencianista realisarà un homenage a Fra Josep Manuel Minyana

COMUNICAT CONVENCIÓ VALENCIANISTA

Convencio Valencianista repren l’activitat “Tots els dies 9”, en acabant de la pausa motivada pels treballs de preparacio i celebracio del Congrés Valencianisme 2018. La nostra associacio, com a organisacio colaboradora, vos invita a participar en l’activitat que este mes se dedica a Josep Manuel Minyana, un ilustre personage que nos deixà un manuscrit en el que narra, de manera molt personal, la guerra de Successio i que contribui a l’elaboracio de la Historia General de España del pare Mariana.

La cita es el proxim dissabte dia 15 de decembre i quedarém en el cantó del C/ Minyana en el C/ Salvà, que queda junt a l’edifici de l’Universitat vella-Estudi General, practicament en el centre de Valencia, a les 10:30h.

El doctor Fernando Sastre nos introduirà a la vida i obra del personage. Seguidament nos dirigirem al jardi de El Parterre (plaça d’Alfons el Magnanim), a on la doctora en Biologia N’Emilia Cantón Lacasa nos oferirà una explicacio detallada sobre els arbres i la vegetacio que el conformen.

Als assistents, com sempre, se’ls repartirà un fullet de l’activitat.

 

Image: http://arandatres.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: