El Casal Bernat i Baldoví presentarà el dimecres “L’atre llibret de la Falla de l’Ajuntament”

El pròxim dimecres 7 de març a les 20 h el Casal Bernat i Baldoví presentarà, en un mateix acte, “L’Atre Llibret de la Falla de l’Ajuntament”, que enguany complix la seua tercera edició, i ademés el “Cartell de l’Història de les Falles” coeditat en el Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana. L’acte se celebrarà en el casal de la Falla Fra Pere Vives Bilbao Max Thous (carrer Germans Fabrilo, 7, Valéncia ciutat).

“L’Atre Llibret de la Falla de l’Ajuntament” és una rellectura, en clau satírica i crítica, en vers i en llengua valenciana, de tot lo ocorregut durant l’últim any faller. El llibret, que imita l’estil i format més clàssic d’esta tradicional classe de publicacions, conta en la colaboració d’una vintena de poetes festius, tots ells firmant en seudònim, i d’ilustradors que posen el contrapunt gràfic a “l’explicació de la falla”, entre els que s’inclou a Josep Lluís Aguilar, autor de la portada.

El “Cartell de l’Història de les Falles” arreplega, sobre una escala temporal, les principals fites en la conformació de la festa de les falles tal i com hui la coneixem. L’escala s’ha representat sobre la reproducció en tamany A2 d’u dels cartells fallers més simbòlics i paradigmàtics: el de Rafael Raga de 1934.

Cada comissió de falla adequadament acreditada podrà arreplegar gratuïtament en l’acte dos eixemplars de “L’Atre Llibret” i un eixemplar del “Cartell de l’Història de les Falles”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: