El GAV convoca el IX certamen poètic Parlant en Ausias March

COMUNICAT DEL GRUP D’ACCIO VALENCIANISTA

S´aproxima el IX Certamen poetic “Parlant en Ausias March”.  Per lo que vos convidem a participar en el mateix i fer la maxima difussio per a realisar el certament en honor a Ausias March en la semana de la llengua valenciana. 

CONDICIONS DEL CERTAMEN:

1. Els poemes que participen en el Certamen Poetic hauran d’estar escrits en Llengua Valenciana (Normes d’El Puig).

2. Podran participar tots els que ho desigen en un poema d’entre dos i huit versos de metro,tematica i rima de lliure eleccio. Sense ningun llimit, patriotics, d’amor, etc.

3. El treball no anira firmat, durà un lema i anira dins d’un sobre tancat. En l´exterior dira simplement “Poema”. A part en un atre sobre tancat es repetirà el lema en l’exterior. Dins d’este anira el nom, llinages, domicili i telefon.De dilluns a divendres de 17.30 a 20.30h. fins al 15 de Febrer, pots entregar el teu poemaen la Secretaria del Grup d’Accio Valencianista, carrer Julián Peña, Nº 3 CP 46018, Valencia ciutat.

4. Es donarà difusio als treballs entregats. Seran publicats en la revista SOM, i en el poemari recull d’este Certamen.5. Els treballs no seran tornats, respetant la propietat intelectual de l’autor i cedint els drets al Grup d’Accio Valencianista. Tindran millor consideracio els poemes que s’expressen com si estigueren parlant en Ausias March. Nom que porta este Certamen. La resolucio del jurat sera inapenable.

6. El poeta premiat en el Certamen Poetic Parlant en Ausias March, llegirà el seu poema en l’acte que el primer dissabte del mes de març el GAV fara en la tomba d’Ausias March, Catedral de Valencia, a les 12.30h (porta de L’almoina). Els atres poemes presentats tambe seran llegits pels seus autors. A soles se podran llegir els 10 o 12 que primer se presenten (qüestio de temps).

7. Cada any el poema guanyador formarà part d’una estrofa dins del poema Parlant en Ausias March que escomençàrem a escriure l’any 2011. Esta serà “ L’ESTROFA D’HONOR”. Un pergami l’acreditarà com a guanyador.

8. Este Certamen fon creat en anim de continuitat, per lo que volem que la seua flama mai s’apague.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: