El GAV organisa el concurs faller “Premi Valenciania”

COMUNICAT DEL GRUP D’ACCIO VALENCIANISTA

Un any mes, des del GAV volem oferir un premi a una de les festes mes importants i mes internacionals de la Cultura Valenciana: LES FALLES. Sense dubte un dels que deurien de ser bastio de resistencia de l’identitat i la tradicio valenciana, les falles no poden deixar de participar en este PREMI VALENCIANIA

BASES   DEL  CONCURS   


La finalitat d’este concurs es premiar la valenciania de les Falles, aixina que la poesia que se presente ha d’exalçar qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua, l’historia… del nostre Regne de Valencia.    

El premi se regularà segons les següents bases: 
  
1.- En el premi podran participar totes les falles del Regne que ho vullguen fer.  
2.- Al premi no es presentarà el Llibret sancer, sino soles la poesia feta per a una de les escenes de la falla, que pot ser de la major o de l’infantil.  
3.- Es indispensable que la poesia presentada, estiga escrita en valencià segons les Normes d’El Puig.  
4.- El Jurat valorarà primordialment lo dit en l’encapçalament d’estes Bases, és dir, que la poesia exalçe qualsevol dels aspectes de la cultura, la llengua, l’historia… de nostre Regne de Valencia, podent quedar desert el premi si aixina ho creu convenient el Jurat.    
5.- La poesia pot presentar-se en qualsevol metrica i en qualsevol rima.     
6.- El determini de presentacio finalisa el 4 de març 
7.- Hi haura soles un premi, que sera un estandart.    
8.- El Premi sera entregat a la falla guanyadora el dia 10 de març.      9.- La participacio en este premi, supon l’acceptacio de tot el contingut d’estes bases. Per a qualsevol supost no arreplegat en estes bases, sempre prevaldra lo que diga el Jurat. 


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: