El valencianisme es manifesta pel camp valencià

Les principals organisacions agràries del Regne de Valéncia –l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alacant-Jóvens Agricultors, la Federació Provincial d’Agricultors i Ganaders de Castelló (FEPAC-ASAJA), L’UNIÓ de Llauradors i Ramaders i l’Unió de Menuts Agricultors i Ganaders del País Valencià (UPA-PV)– han celebrat este matí una manifestació i una tractorada pel centre de la ciutat de Valéncia davant la situació llímit dels agricultors i ganaders.

La concentració ha començat a les 10 hores en la Plaça de Sant Agustí, on els portaveus de les associacions han atés als numerosos mijos de comunicació. A les 11 hores s’ha iniciat la multitudinària manifestació, que ha contat en 20.000 participants i més de 1000 tractors, convertint-se en la major manifestació agrícola de l’història en el territori valencià.

Els manifestants han recorregut els carrers de Xàtiva, Colón, la Porta de la Mar i l’avinguda de Navarro Reverter.

En finalisar la manifestació, els representants del sector s’han desplaçaran a la Plaça del Temple per a entregar a la nova delegada del Govern, Gloria Calero, un document reivindicatiu i la petició d’una reunió per a abordar mesures dirigides a millorar la rendabilitat dels productors.

El valencianisme cultural com havia anunciat en les rets socials ha estat present en la manifestació. El Grup d’Acció Valencianista ha exhibit una pancarta en la que es podia llegir: “El Mercat Comu al comu“, ademés els valencianistes també han portat pancartes de mà en lemes com “Ningu va a mirar pels interessos valencians, defengam lo nostre” i “Mentres el camp valencià mor, alguns… es fan d’or”, ademés de numeroses Senyeras.

Membres del partit polític d’Accio Nacionalista Valenciana han acodit a la convocatòria i cal recordar que Lo Rat Penat també va fer una crida als seus afiliats i simpatisants per a que acodiren a la movilisació.

Video del Grup d’Acció Valencianista de la manifestació.


Foto d’Accio Nacionalista Valenciana

Foto portada: Accio Nacionalista Valenciana ACNV

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: