Homenage al talliste de l’image pelegrina de la Mare de Deu dels Desamparats

COMUNCIAT DE CONVENCIO VALENCIANISTA

El proxim dissabte dia 9 de febrer Convencio Valencianista celebrarà el “Tots els dies 9” d’este mes. El Rogle Constanti Llombart, entitat colaboradora, vos participa lo següent:

Se dedicarà a l’escultor Octavio Vicent. La seua obra i la seua personalitat avalen esta decisio, reforçada ademes per la possibilitat de complementar-la en la visita a l’exposicio que sobre la “Mare de Deu dels Desamparats” es troba instalada en les sales del MUVIM (Museu de l’Ilustracio i la Modernitat) en la ciutat de Valencia. El lloc per a quedar, a les 10:30 h, sera en l’esplanada front a la porta principal d’acces al museu, pel carrer Quevedo.

Salvador Vicent Cortina, conegut per Octavio Vicent, fon imaginer i escultor que realisà moltissima obra, molta d’ella de caracter public puix adorna algunes vies i places de la capital valenciana. El seu estil està conceptuat com academiciste i classic, buscant el realisme en les seues creacions. Ell fon el talliste de l’image pelegrina de la Mare de Deu dels Desamparats i hem volgut, per este motiu i algun atre vinculat a la venerada image, establir esta correlacio.

Si be l’homenage se fara en l’exterior del museu, i a tots els assistents se’ls fara entrega del fullet habitual, per a visitar l’exposicio s’ha de confirmar la participacio, ya que sera guiada i te les places llimitades a 30 persones. Es important fer-ho abans del dijous dia 7, una vegada completat el numero ya no se podran admetre mes persones en el grup. La confirmacio s’ha de fer responent ad este correu (rogleconstantillombart@gmail.com), indicant nom i numero de telefon, o be al de Convencio Valencianista: cvalencianista@gmail.com

Image portada: www.paraula.org

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: