IFV aposta per la recuperació del Dret Civil Valencià

Comunicat de Interagrupació de Falles de Valéncia

L’INTERAGRUPACIÓ DE FALLES DE VALÉNCIA RECOLZA LA MODIFICACIÓ DE LA CONSTITUCIÓ PER A LA RECUPERACIÓ DEL DRET CIVIL VALENCIÀ PREVIST EN L’ESTATUT.

En la junta general celebrada el 13 de novembre de 2019, els presidents de les distintes agrupacions varen acordar per unanimitat sumar-se al respal de l’iniciativa promoguda per l’Associació de Juristes Valencians, en la qual es demanda la modificació de la Constitució per a reintegrar a la Generalitat Valenciana la competència en dret civil, prevista en l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana.

L’Interagrupació de Falles de Valéncia s’unix d’esta forma a Sindicats, juristes, empresaris, agricultors, veïns, coleges professionals, associacions socials i entitats culturals de tot el territori valencià, recolzant la Proposició de Llei de modificació constitucional per a la recuperació efectiva del Dret Civil Valencià.

Com a entitat compromesa en la cultura i tradicions valencianes no podem menys que recolzar esta iniciativa respalada per 427 Ajuntaments de tot el territori valencià i la Generalitat Valenciana.

Valéncia 19 de decembre de 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: