La Roc Chabàs donarà un premi a l’escena fallera més valenciana i reivindicativa

Comunicat de l’associació Roc Chabàs de Dénia 

El treball en positiu per la defensa i valoració de la cultura festiva pròpia; la dimensió de la festa de les falles com a patrimoni social i cultural del poble valencià; la promoció de l’us normal i creixent de la llengua valenciana en la festa; o l’estímul a la faena cultural de les comissions de falles, són, tots ells, fins fundacionals del Roc Chabàs.

Per eixe motiu, l’associació Cultural Roc Chabàs la Marina convoca el seu premi per a les Falles de 2020. Este premi se regiran per les següents bases.

PREMI “ROC CHABÀS” A L’ESCENA REIVINDICATIVA VALENCIANA

Se concedirà un premi, d’entre totes les Falles registrades prèviament en el concurs, a l’escena que, triada prèviament per la comissió registrada, millor reivindique, done a conéixer o critique la situació actual del patrimoni econòmic, social, cultural o històric del poble valencià.

Consistirà en un artístic estandart a la comissió de falla que, a criteri del jurat, siga mereixedora del premi, i 300 € més una distinció a l’artiste faller autor de l’escena.

Al premi “ROC CHABÀS” només podran optar les comissions censades en la Junta Local Fallera de Dénia.

En la valoració del jurat se tindrà en conte l’adequació de la temàtica, l’originalitat de la composició escènica, la seua coherència en la crítica expressada i el seu acabat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: