Lo Rat Penat celebrarà l’acte de clausura dels Cursos de Llengua i Cultura Valencianes

COMUNICAT DE LO RAT PENAT

La conferència de clausura estarà a càrrec de Salvador Raga i Navarro, qui parlarà sobre “Els ratpenats del centenari”

El pròxim dia 28 de juny, divendres, a les 19:00 h., en el saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat, C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia, es celebrarà l’acte de Clausura del Curs 2018-19 d’esta institució cultural.

En l’acte se repartiran els diplomes als alumnes que han superat les classes dels Cursos de Llengua i Cultura Valencianes, aixina com del Curs d’Iniciació a la Poesia Valenciana, Curs d’Interpretació i de Direcció Escènica, ide l’Escola de Danses “Mª Teresa Oller”.

Obrirà l’acte el President dels Cursos de Llengua i Cultura Valencianes, Òscar Rueda, qui saludarà als alumnes de Lo Rat Penat que han cursat els seus estudis en est any en que se celebra el 69 aniversari d’estos Cursos que venen impartint-se en Lo Rat Penat des de 1949.

Presidirà l’acte i l’entrega de diplomes la Regina dels Jocs Florals, Maria Chaqués Vöhringer, i tancarà l’acte l’Hble. Sr. President de Lo Rat Penat, Enric Esteve i Mollà.

La conferència de clausura estarà a càrrec de

SALVADOR RAGA I NAVARRO,

llicenciat en Dret i President de l’Associació Cultural Via Vicentus Valentiae – Gogistes Valencians, qui parlarà sobre el tema:

Els ratpenats del centenari”

El conferenciant és autor de l’obra “101 fets llegendaris en l’història de Valéncia” on arreplega en positiu 101 aportacions que des de Valéncia varen canviar el món de l’arquitectura, pintura, lliteratura, medicina, religió o solidaritat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: