L’Oronella edita dos llibres nous en valencià (Normes d’El Puig)

L’Oronella, editorial que publica en llengua valenciana des de 1995 i que en l’actualitat gestiona l’entitat Foment de les Lletres Valencianes, s’ha convertit en la marca editorial que més llibres i publicacions –vora 200– ha editat en la normativa de la RACV (coneguda popularment com a Normes d’El Puig).

A vespres de Nadal, l’editorial trau al mercats dos nous llibres que tots els amants de la Lengua Valenciana deurien llegir: “Mutis. Antologia de teatre en llengua valenciana” de varis autors i “Memòries d’un elefant” de Joan Josep Serra.

MUTIS. ANTOLOGIA DE TEATRE EN LLENGUA VALENCIANA

L’Aellva, que defén tot lo valencià, presenta enguany este llibre dedicat al teatre en valencià, sabedora i declaradora de que este existix, com ha vengut existint a lo llarc dels últims quaranta anys, pese a qui pese… I a les proves nos podem remetre, indicant que no a soles la nostra associació s’ha preocupat de defendre el nostre teatre, sino que des de fa vintihuit anys ve colaborant en la mateixa tasca la Taula Valenciana d’Autors Teatrals, per lo que el teatre en valencià està tan viu com sempre i els seus autors disposts a seguir creant, sembrant en els camps la llacor necessària per a que la collita mai no deixe de donar els fruits abellits, pels que volem al nostre teatre.

Autors: Imma Ballester, Josep Bea, Carles Bori, Rafael Melià, Ana Millàs, Josep Navarro, Joan Benet Rodríguez i Antoni Ruiz Negre.

COMPRAR ACÍ

MEMÒRIES D’UN ELEFANT

En Memòries d’un elefant queden al nuet els pensaments més íntims del ser humà. La fragilitat d’este se fa camí entre les més inconfessables confidències.

Lo més íntim i personal queda despullat en uns versos parits a cor obert, que en sincera i dòcil vulnerabilitat humana se llancen als abismes vertiginosos de lo vixcut.

I en abruptes contorns, s’estén moltes vegades el desconsol d’un passat d’evocació interminable i un present despoblat d’esperances, que es nega a abraçar un hui més complaent, mentres un futur incert i buit de vida intenta obrir nous horisons, plens de dubtes i preguntes.

És Memòries d’un elefant el sacrifici humà de l’existir i el viure, una vomitiva teràpia per a no tornar-se foll.

COMPRAR ACÍ

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: