Mosseguello presenta hui en la RACV dos novetats editorials

Hui, 6 de maig de 2019, a les 19.30 hores Edicions Mosseguello presentarà dos nous llibres en la Real Acadèmia de Cultura Valenciana  (C/ de les avellanes, 26 Valéncia), dins de les activitats organisades en motiu de la XXIX Semana del Llibre Valencià.

El primer llibre “La cooficialitat de la llengua valenciana” serà presentat per Josep Sanchis, mentres que el segon “Llazerete de Tormes”, serà presentat Antoni Ruiz Negre, autor que ha portat acabe la traducció d’este clàssic de la novela espanyola.

La Cooficialitat de la Llengua Valenciana

Est obra presenta la conferencia llegida pel reverent pare Lluïs Fullana i Mira en la seu de la Diputacio de Valencia dins del cicle de conferencies titulades “Por la Autonomía”, organisades per dita institucio a fi nals de 1918 i principis de 1919.

Inclou unes notes biografi ques de Fullana, aixina com documentacio detallada de la repercusio que dita conferencia tingue en la prensa de l’epoca.

COMPRAR LLIBRE (La Cooficialitat de la Llengua Valenciana)

Llazeret de Tormes

Llàzer és un orfe d’orige humil. Quan son pare falta, sa mare el posa al servici d’un cego prou cruel; el primer de diferents amos que li mostraran la maldat del món i li ensenyaran a ser molt pillastre i guilopo per a sobreviure. En acabant, passa a servir a un clerc qui casi el mata de fam i despuix a un fidalc arruïnat que l’envia a demanar almoina pels carrers.

Despuix de diversos amos, Llàzer conseguix el càrrec de pregoner i es casa en una de la criades de l’arciprest de l’iglésia. No obstant, la seua dòna li enganya en el religiós, per lo que el protagoniste es convertix en objecte de burla. Llàzer acaba la carta dient que ha alcançat la felicitat pero a costa de la seua honra perque fa oïts sorts als rumors de l’infidelitat de la seua dòna per a mantindre la seua posición.

COMPRAR LLIBRE (Llazeret de Tormes)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: