Naix una nova associació valencianista en la Safor

Una nova associació valencianista naix en la Safor baix el nom Lletres de Batalla. Des d’esta nova associació cultural valencianita promouen la Llengua Valenciana seguint la codificació llingüística de les Normes d’El Puig i la ferma defensa de les Senyes d’Identitat del Regne de Valéncia.

El seu primer acte i presentació a la societat valenciana serà el pròxim 5 d’Octubre en la ciutat de Gandia. L’acte consistirà en una conferència pronunciada per Rafa Medina sobre “El Patrimoni Valencià, Patrimoni Europeu”, en l’Auditori de Foment en la Calle S. Francesc de Borja nº56 a les 20h.

En Rafa Medina és llicenciat per l’Universitat Politècnica en 1997 en Arquitectura i Urbanisme en el títul universitari oficial d’Arquitecte, especialitat d’Edificació. Suficiencia investigadora en 1999 dins del cicle formatiu de tercer grau per al doctorat en arquitectura en el departament d’Història, Composició i Patrimoni Arquitectònic. Ademés també és professor de Valencià per Lo Rat Penat en varis anys de docencia en cursos de la mateixa entitat i en els cursos de la Universitat Politècnica organisats per EVP, en el Grup d’Accio valencianista i el L’Institut d’Estudis Valencians.

Cartell del primer acte de l’associació cultural Lletres de Batalla.

 

 

Image: Monument d’Ausias March en Gandia (SaforGuia)

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: