Nou llibre en Llengua Valenciana (Normes d’El Puig-RACV)

L’escritor valencià Davit Marchuet i Màs llança al mercat el seu llibre “El Joc dels tres”. Davit ha escrit en vàries ocasiones artículs per al Levante-emv i Las Provincias. També ha colaborat intensament durant anys en la revista Lletrafaller.

El joc dels tres es un relat que tracta de l’amor intranscendent i del que perdura a lo llarc de l’eternitat, escrit des de la perspectiva de tres jovens durant la Valencia gris del posfranquisme. Es un text dur, molt cru, que nos transporta a un moment de canvi entre la llibertat i l’exces.

A Ana, Toni i Miquel els unix un nexe determinant: la bona sort i tambe la facilitat per a triar opcions, sense risc a que les conseqüencies se tornen en la seua contra. Le seues vides transcorren en plenitut, tambe des de l’acomodament, gracies a l’excelent posicio de les seues families. A canvi, estos han de participar d’un rol impost, a diferencia d’uns atres de la seua edat que viuen les mels d’un efervescent esclat de goig irrefrenable, que en alguns grups s’extrema fins a l’anarquia.

L’amistat entre ells acabarà per recloure’ls de tot. Quan paradoxicament la societat festeja l’emancipacio ells s’imponen unes normes. ¿Una d’elles? Prohibit enamorar-se.

Pots comprar el llibre en el següent enllaç: https://www.amazon.es/s/ref=nb_sb_noss?__mk_es_ES=ÅMÅŽÕÑ&url=search-alias%3Dstripbooks&field-keywords=9788417382384

Per a mes información visita la seua web: http://eljocdelstres.com/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: