Òscar Rueda estarà firmant el seu llibre sobre la Senyera en la Fira del Llibre de Valéncia

L’escritor valencianiste Òscar Rueda estarà en la Fira del Llibre de Valéncia situada en els Jardins de Vivers firmant el seu llibre “La Senyera Valenciana. Historia y simbolismo” de l’Editorial Sarganta.

Estes són les dates i les llibreries on estarà Òscar firmant el seu llibre:

? Dimarts 1, vesprada: SHALAKABULA
? Divendres 4, vesprada: TAM TAM
Dissabte 5, matí: SORIANO
? Dumenge 6, vesprada: TUSLIBROS .COM

Òscar Rueda (1976) és Ingenier Geòlec i Ingenier Tècnic d’Obres Públiques per l’Universitat Politècnica de Valéncia. També és Especialiste Universitari en Prevenció de Riscs Laborals per l’Universitat de Valéncia.

Autors de llibres Senyera valenciana. Símbol de llibertat (Ed. L’Oronella, 2013), ¿Té futur la normativa de l’idioma valencià? (Ed. Mosseguello, 2013) i L’Alambor. 100 Reflexions Valencianes (Ed. L’Oronella, 2016). Participa també en el llibre colectiu Habitar Valéncia (Ed. Mosseguello, 2013) en la seua ponència en les Jornades dels Escritors de 2013, sobre el lèxic valencià en l’arquitectura i l’ingeneria civil.

Ha format part de l’equip redactor de la Nova Gramàtica de la Llengua Valenciana (RACV-Lo Rat Penat, 2015), en calitat de coordinador.

És secretari de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, vicepresident de Lo Rat Penat i president de l’associació cultural Casal Bernat i Baldoví.

També és president fundador de l’entitat sense ànim de lucre Foment de les Lletres Valencianes. A través d’ella és actual copropietari del sagell editorial L’Oronella que porta editats més de 200 llibres en llengua valenciana, aixina com membre del consell de redacció de la revista Lletrafaller.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: