Paco Tarazona presentarà el pròxim divendres el seu llibre en Benifayó

El pròxim divendres 21 de setembre es presentarà l’últim llibre de Paco Tarazona “La Societat Pinkerton Internacional: A la busca de El Papop”, en Benifayó.

L’acontenyiment es realisarà en la Cambra Agraria (Plaça del Progés,7) a les 20h. Per a finalisar l’acte Gent de Benifayó oferirà vi d’honor i picadeta per a tots els assistents.

Francesc Tarazona i Santabalbina naix en Sedaví en juny de 1971.

És Doctor en Medicina, per l’Universitat de Valéncia, i especialiste en Geriatria. En l’actualitat desenrolla la seua professió en el Servici de Geriatria de l’Hospital de la Ribera, d’Alzira; ademés, és Professor associat de l’Universitat Catòlica de Valéncia Sant Vicent Màrtir.

És vicepresident de la Societat Valenciana de Geriatria i Gerontologia des de juliol de 2008, i també Soci corresponent de la Sociedad Médica de Santiago de Chile.

En motiu de l’eixercici de la seua professió ha publicat múltiples artículs en revistes especialisades internacionals i ha participat en congressos a nivell estatal i estranger, en els quals ha presentat numeroses ponències i comunicacions. Entre elles, ha dedicat alguns artículs i conferències a les figures del meges valencians Lluís Alcanyís i Arnau de Vilanova, sobre els qui té publicats actualment Regiment Preservatiu e Curatiu de la Pestilència, de Lluís Alcanyís (Col. Clàssics Valencians de L’Oronella, 2007) i l’estudi biogràfic Arnau de Vilanova (Col. Clàssics valencians del Ajuntament de Valéncia, 2009).

La seua creació lliterària li ha valgut diversos premis i distincions, entre els quals se troben:

  Premi Bernat Fenollar d’Agroconte, de El Piló de Burjassot i l’editorial L’Oronella (2008 i menció en 2004).

  Premi Extraordinari d’Investigació de l’Ajuntament de Valéncia dels Jocs Florals de Lo Rat Penat (2007).

  Premi Miquel Adlert de Novela, del Ateneu Cultural de Paterna (1999 i 2006).

  Premi Lletraferit de Relat Eròtic de El Piló de Burjassot i l’editorial L’Oronella (2004 i 2010, i accèssit en 2003).

  Escritor de l’Any de la AELLVA (2003).

  Premi Fede Feases de Novela de El Piló de Burjassot (2002).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: