Presentació del llibre “La Senyera Valenciana” en Lo Rat Penat

El dia 26 de giner a les 19:30 h. en la Seu de Lo Rat Penat, situada en el Carrer Trinquet de Cavallers 9, es presentarà el llibre “La Senyera Valenciana. Historia y simbolismo” escrit per Òscar Rueda. L’acte serà presentat per Fernando Millán, Director de l’aula d’Història de Lo Rat Penat.

Òscar Rueda (1976) és Ingenier Geòlec i Ingenier Tècnic d’Obres Públiques per l’Universitat Politècnica de Valéncia. També és Especialiste Universitari en Prevenció de Riscs Laborals per l’Universitat de Valéncia.

Autors de llibres Senyera valenciana. Símbol de llibertat (Ed. L’Oronella, 2013), ¿Té futur la normativa de l’idioma valencià? (Ed. Mosseguello, 2013) i L’Alambor. 100 Reflexions Valencianes (Ed. L’Oronella, 2016). Participa també en el llibre colectiu Habitar Valéncia (Ed. Mosseguello, 2013) en la seua ponència en les Jornades dels Escritors de 2013, sobre el lèxic valencià en l’arquitectura i l’ingeneria civil.

Ha format part de l’equip redactor de la Nova Gramàtica de la Llengua Valenciana (RACV-Lo Rat Penat, 2015), en calitat de coordinador.

És secretari de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, vicepresident de Lo Rat Penat i president de l’associació cultural Casal Bernat i Baldoví.

També és president fundador de l’entitat sense ànim de lucre Foment de les Lletres Valencianes. A través d’ella és actual copropietari del sagell editorial L’Oronella que porta editats més de 200 llibres en llengua valenciana, aixina com membre del consell de redacció de la revista Lletrafaller.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: