Si eres amant de la Real Senyera este dimecres tens una cita

El pròxim dimecres 29 de Novembre a les 19:00h. en la Llibreria Soriano de Valéncia, situada en el Carrer de Xàtiva, nº 15, es presentarà el llibre “La Senyera Valenciana. Historia y simbolismo” escrit per Òscar Rueda. En l’acte serà presentat per l’editor, Rubén Soriano.

Òscar Rueda (1976) és Ingenier Geòlec i Ingenier Tècnic d’Obres Públiques per l’Universitat Politècnica de Valéncia. També és Especialiste Universitari en Prevenció de Riscs Laborals per l’Universitat de Valéncia.

Autors de llibres Senyera valenciana. Símbol de llibertat (Ed. L’Oronella, 2013), ¿Té futur la normativa de l’idioma valencià? (Ed. Mosseguello, 2013) i L’Alambor. 100 Reflexions Valencianes (Ed. L’Oronella, 2016). Participa també en el llibre colectiu Habitar Valéncia (Ed. Mosseguello, 2013) en la seua ponència en les Jornades dels Escritors de 2013, sobre el lèxic valencià en l’arquitectura i l’ingeneria civil.

Ha format part de l’equip redactor de la Nova Gramàtica de la Llengua Valenciana (RACV-Lo Rat Penat, 2015), en calitat de coordinador.

És secretari de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, vicepresident de Lo Rat Penat i president de l’associació cultural Casal Bernat i Baldoví.

També és president fundador de l’entitat sense ànim de lucre Foment de les Lletres Valencianes. A través d’ella és actual copropietari del sagell editorial L’Oronella que porta editats més de 200 llibres en llengua valenciana, aixina com membre del consell de redacció de la revista Lletrafaller.

 

Un comentario sobre “Si eres amant de la Real Senyera este dimecres tens una cita

  • el diciembre 9, 2017 a las 8:46 am
    Permalink

    Cuánta falta hace que escarbemos en la Historia Valenciana para defender la verdad cultural ante el imperialismo falso y opresor y como ambicioso comercialmente creando els paisos catalans inexistentes históricamente y que obedecen a intereses politicos y económicos.

    Respuesta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: