“Sobre llengua i cultura valenciana” serà el nou nom de la revista digital de la RACV

Comunicat de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana

Tercera etapa de la Revista Digital de la RACV.

“Sobre llengua i cultura valenciana” és el nom que s’ha donat a la Revista Digital de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en la seua tercera etapa. Front a la rigidea de la mateixa en les seues dos etapes anteriors, la Junta de Govern actual la reconvertix en una revista oberta, dinàmica i en permanent actualisació. Cada número d’esta començarà l’1 de giner de cada any i es tancarà el 31 de decembre del mateix any i, aixina, successivament. Els treballs admesos, despuix de la seua valoració pels acadèmics especialistes en la matèria tractada, s’incorporaran immediatament i la paginació serà correlativa.

Es podrà utilisar la llengua valenciana o l’espanyola, les dos llengües oficials hui i les d’us tradicional des del sigle XVIII quant menys, a criteri de l’autor.

Les matèries a tractar seran les pròpies de les seues setze seccions de treball i estudi, sempre en referència al Poble i Regne de Valéncia, hui Comunitat. També s’admetrà temàtica general que, per interessar al tot, interesse a la part.

Els treballs que s’espera publicar seran els de els seus acadèmics, tant dels Honoraris, com a Numeraris o Corresponents, aixina com els dels Agregats Colaboradors de les respectives seccions.

L’accés a ells serà gratuït i es podran descarregar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: