Conferència sobre la Real Senyera en la sèu del GAV

L’Institut d’Estudis Valenciana ha realisat el següent comunicat de prensa informant sobre l’acte:

La Real Senyera, bandera dels valencians” es el tema sobre el que versarà la conferencia que clausura el Modul A del IV Curs de Cultura Valenciana de l’Institut d’Estudis Valencians. Dita conferencia anirà a carrec d’en Antoni Atienza, Llicenciat en Geografia i Historia per l’Universitat de Valencia-Estudi General i professor d’Historia en l’Institut de IES Comarcal.

La conferencia tindra lloc el proxim dilluns 18 de decembre a les 19:30 hores en la Seu del GAV (carrer Julian Peña, 3 de Valencia ciutat) i està oberta al public en general.

Antoni Atienza Peñarroja és un historiador, professor i escritor valencià, naixcut en Valéncia el 15 de març de 1960.

Llicenciat en Geografia i Historia per l’Universitat de Valéncia-Estudi General i professor d’Historia en l’Institut de IES Comarcal. Articuliste habitual de les revistes “La Aventura de la Historia”, “Historia 16”, Lletraferit i “Renou” de la Cardona Vives.

Antoni Atienza te publicades diverses obres de divulgació i investigacio i estudis sobre etnologia destacant l’edicio de “Teatre Valencià de la Germania” (Ed. L’Oronella), “Els Papes Borja. Valencians” dins del volum “Lluís de Santangel-Els Borja” (Serie Historica de la RACV nº 22) o el llibre de relats “L’última cavalcada de Cesar Borja” (Coleccio Rajolar de L’Oronella).

Va guanyar l’elecció com a “Escritor de l’Any 2001” de l’Associacio d’Escritors en Llengua Valenciana per la seua activitat com a noveliste i narrador de relats en fondo històric, a mes de gojar d’un prestigi inqüestionat com a investigador de l’història valenciana. Destaca en est últim camp el seu treball “La Real Senyera. Bandera Nacional dels Valencians” (2001), Ed. L’Oronella.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *