Este dumenge homenage a la Real Senyera en el Marítim

L’Agrupació Falles del Marítim celebra el dumenge 27 d’octubre el tradicional Homenage a la Real Senyera, començant a les 11.30h la Processó Cívica pels carrers del marítim fins a aplegar a les Drassanes, on les Falleres Majors de Valéncia 2020, Consuelo Llobell i Carla García, hissaran la Real Senyera i Rafael Solaz i Albert, investigador, bibliòfil i escritor de quantiosos llibres de temàtica valenciana, realisarà la glossa de l’acte.

Carla García, Consuelo Llobel i Rafael Solaz

Enguany l’acte contarà en la participació de la Real Senyera valenciana de la Vila Real de Capdet, escoltada per la Comparsa de Guerrers que la custòdia des de temps immemorial.

Comparsa Guerrers de Capdet

Capdet, situada en Castella-la Mancha, té un gloriós passat valencià fins al s. XVIII. El símbol més característic que relaciona les festes de Capdet en Valéncia i el seu Regne és la Real Senyera Valenciana de Capdet.

La participació de la Real Senyera de Capdet en la Processó Cívica i la seua presència en l’Acte d’Homenage accentua el caràcter integrador i senyal inequívoca de valencianía de la Real Senyera, agermanant dos festes i ciutats en molta tradició i història en comuna.

El disseny Cartell anunciador ha estat realisat per Inma Sánchez Tejero.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *