Creuament de nous Cavallers del Centenar de la Ploma

Comunicat de l’Insigne Capítul de l’Almoina de Sant Jordi de Cavallers del Centenar de la Ploma

El pròxim dia 31 de maig, es farà el solemne Creuament i Jura dels Nous Cavallers, aixina com l’imposició d’insignes de la Confraria de l’Almoina de Sant Jordi.


En el mateix acte, en motiu de la majoria d’edat de l’hereu de l’Archiduc d’Àustria, SARIiR D. Tadeo de Hadsburgo-Lorena i Podstalzky-Lichtenstein serà investit en el Collar d’Honor de l’Insigne Capítul de l’Almoina de Sant Jordi de Cavallers del Centenar de la Ploma.


Per ad este Solemne acte, el Consell custodi del Gran Collar del Toisó d’Or austriac ha acordat la seua ostentació pel seu titular SARiI D. Andrés Salvador de Hasburgo-Lorena i Salm Salm.


Seran creuats per l’espasa i en jurament creats Cavallers: L’Ilm Sr Mossén José Rodrigo i Firnas, Ilm Sr Mossén Elias Oastir i Verdú, Ilm Sr Mossén Francisco de Birja Alandete i Montaner, Ilm Sr Mossén Ferran Garrido i Machado i l’Ilm. Sr. Mossén Sergi Núñez de Arenas i Alberola.


Cindecorats en la Creu de l’Almoina de Sant Jordi:

“Pro meritis”

Excma. Sra. Na Mª Teresa Spinola i González-Cocho, Iltre. Sra Na Mª Jesús Seguí i Roselló, Iltre Sr En Donís Martín i Albizúa, Iltre. Sr. N’Andrés Cambronero i Sanchis (Sito Sanchis), Iltre. Sr. En Ramon Martínez i Mañez, Iltre. Sr. En Vicent Xavier Navarro i Pastor, Ilm. Sr. En Voro López i Verdejo i l’Iltre. Sr. En Josep Bonet i Navarro.

“Iuris Sanguinis”

Iltre. Sra. Na Mayda Yaenova i Ivanova i l’Ilma Sra. Na Mª del Carmen Aparicio i Nicolás.


Acompanyem Orde dels Actes que es desenrollaran en l’Iglésia de Sant Joan de la Creu del carrer Poeta Querol de la Ciutat de Valéncia a partir de les 20 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: