El Piló celebra el seu 40 aniversari

COMUNICAT DE L’ENTITAT CULTURAL VALENCIANA EL PILO


Ahir, dia 10 de Maig, va tindre lloc en el Restaurant Trapemar, de Burjassot, el sopar de l’entrega dels XXXI Premis Lliteraris “El Piló” 2019.


Després de la benvinguda als assistents per part del President de El Piló, es va proyectar un vídeo retrospectiu per la celebració dels 40 Anys de la nostra Entitat.
En acabar el sopar es va realisar, com es ya tradicional, el concurs de micro-relats entre els assistents que volgueren participar. En esta ocasió, escrutats els vots de tots els presents, el primer premi sigué per a Mª Angels García; el segon per a Miquelo García Maldonado; i el tercer per a Miquel Ramón.


Mentres es feya el reconte de vots dels micro-relats, Oscar Rueda, de l’editorial l’Oronella, va fer la presentació de la novela titulada “Ecléctica Huyturana” de Lucas Grao Silvestre, premiada l’any passat, i ya editada, que va ser dedicada per l’autor a tots els presents que la compraren.


A continuació es va procedir al lliurament dels següents Premis:


El XII Premi “Josep Melià” de Teatre, dotat en 300€, ademés de l’estrena de l’obra premiada i piló de bronze, per decisió del Jurat, va quedar desert per no alcançar les obres presentades el nivell mínim exigit.
El XVIII Premi “Federic Feases” de Novela, dotat en 1.800€, publicació de l’obra premiada i figura en bronze de J. Chornet, examinades les quatre obres presentades, el Jurat va decidir donar-li el premi a la presentada per Miquelo Garcia i Maldonado, titulada: “Més allà de la foscor”.


Després de les paraules del premiat, la despedida la feren dos cantadors de la nostra Entitat que nos deleitaren interpretant varies albaes dedicades especialment a l’acte.


Finalment va tancar l’acte Josep Barat, President de El Piló.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: