El Piló presentarà dos noveles en Llengua Valenciana

El próxim dia 22 de març, divendres, a les 19 hores, tindrà lloc en la sèu de l’Entitat Cultural El Piló, carrer Moliner, 10 de Burjassot, l’acte de presentació de les noveles ” Vesprades de chiclet”, de Lucas Grao i Silvestre i “H4QRS-HACKERS”, d’Agustí Zacarés i Romaguera, abdos premiades en el Concurs de Narrativa El Piló els anys 2015 i 2017 respectivament. L’entrada és lliure.

Cartell de l’acte

H4QRS (Hackers)

Novela d’Agustí Zacarés i Romaguera.

En febrer de l’any 2012 els estudiants valencians prengueren els carrers del Cap i Casal, reclamant una educació millor. L’intervenció dels cossos de seguritat fon desmesurada i pronte el número de manifestants anà fent-se més gran. Front a la repressió policial naixqué H4QRS. Cinc anys més tart, eixos episodis han caigut en  l’oblit. Pero una periodista, Sònia Gil, no perdrà l’oportunitat d’escomençar una investigació sobre aquells dies de la mà d’u dels seus protagonistes, Pau Vila. Segons alvança en les perquisicions, Sònia se trobarà fit a fit en la part més fosca d’una conspiració de silenci. Policies que cometen irregularitats, un Estat còmpliç, una prensa que calla…
¿Realment som conscients del món que nos rodeja?

Esta òpera prima d’Agustí Zacarés obtingué el XVI Premi Feases de Novela en els XXXIX Premis Lliteraris de l’entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot.

COMPRAR LLIBRE ACÍ

Vesprades de chiclet

Novela de Lucas Grao

Vesprades de chiclet: Una inesperada correguda entre L’Havana, Valéncia i Charleroi, una novela en clau valenciana que reflexiona sobre les oportunitats que es presenten en la vida i de cóm estes s’aprofiten… o no.

COMPRAR LLIBRE ACÍ

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: