El Rogle publica su revista numero 150

El Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana es una associacio que es constitui com a tal l’any 2005 en el clar objectiu de treballar per la difusio i pel conreu de la llengua i de la cultura valencianes. En esta finalitat basica pretenen conectar en les inquietuts que mogueren a Constanti Llombart a ser catalisador i motor del redreçament cultural i social del segle XIX, moviment que ha segut catalogat com el de la Renaixença valenciana; d’ell han pres el nom, i de la seua obra l’eixemple per a guiar la seua actuacio.

Des de la seua fundacio ademes d’organisar tot tipo d’actes culturals enfocats a enaltir a la Patria Valenciana realisen una ardua tasca i es l’edicio d’una revista mensual integrament en llengua valenciana.

La revista consta de quatre pagines en articuls diversos: cultura, historia, patrimoni, passatemps, rondalles, critica d’actulitat,… , tot sempre vist des d’una optica valenciana i en Normes d’El Puig.

Este mes han publicat la revista numero 150, convertint-se en una de les publicacions de referencia per al valencianisme cultural. La revista ademes d’editar-se en paper, tambe se pot llegir en la seua web, en la seccio “Revista Rogle”.

Potser la part mes atractiva del bolleti siga la seua Editorial, que repassa l’actualitat valencianiste de forma coherent i clara. Des d’Edicions Mosseguello han editat dos llibres recopilant estas editorials per a que no caiguen en l’oblit i puguen ser rellegides per tots els valencians en un futur.

Des de Cultura Valenciana volem donar l’enhorabona al Rogle Constanti Llombart i animar a tots els valencians que lligguen la seua magnifica revista que en tant esforç editen cada mes.

COMPRAR LLIBRE “LA VEU DEL ROGLE” (50 primeres editorials)

COMPRAR LLIBRE “LA VEU DEL ROGLE 2” (Editorials del nº51 al nº100)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: