Manifestació valencianista el 9 d’Octubre per la vesprada en Sant Agustí

Entitats valencianistes entre les que es troben l’associació Regne de Valéncia Gais i Lesbianes, el Grup d’Acció Valencianista, En Moviment o Convenció Valencianista convoquen una manifestació valencianista el 9 d’octubre a les 16:45h. en la Plaça Sant Agustí de Valéncia baix el lema “PEL DRET DE SER 100% VALENCIÀ”.

L’associació Regne de Valéncia Gais i Lesbianes a través d’un comunicat recordava: “Ni El partit Espanya 2000, ni  Vox, ni Accio Cultural del País Valencià , ni Bloc-Comprimis, ni partits PP i PSOE…,  estan convidats a la manifestacio ya que no son estrictament valencians, tampoc cap entitat ni persones afins als disturbis ocorreguts el 9 d’octubre del 2017 estan adherides ni convidadades a la nostra manifestacio, ya que la violencia no és el cami en un estat de democracia per a conseguir aplegar a un bon port .

Aixina d’eixa manera exigim garantisar la tranquilitat d’una manifestacio pacifica, tranquila i reivindicativa de les valencianes i valencians que participen en ella”.

Mentres que uns atres dels convocants, el GAV diu a través del seu Facebook: “¿Quants anys fa que denunciem que se denegue el permis de manifestacio al valencianisme el 9 per la vesprà mentres els anti-valencians campen a les seues amples? Enguany els que mos sentim senzillament valencians tenim l’oportunitat d’eixir al carrer i demostrar en pau i llibertat que no deixarem de lluitar per la defensa de l’identitat valenciana. PEL DRET DE SER 100% VALENCIANS acodirém a la manifestacio del 9 d’octubre a les 16:45h a la que s’ha convocat a totes aquelles associacions, partits o persones estrictament valencianistes. ¡NO FALTES!”.

Cartell de la manifestació.

 

Ademés el partit polític AVANT ha anunciat que s’adherix a la manifestació de les entitats culturals valencianistes i convoca una atra per a les 20h. que eixirà també des de la Plaça de Sant Agustí, en el lema “El Poble Valencià en Pau i Llibertat i cap al Futur”.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *