Zeladors del Regne de Valéncia realisarà un homenage a Vinatea

COMUNICAT DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL REGNE DE VALÉNCIA “VINATEA”

Com en anys passats, esta Associació Cultural celebra el seu X Dia del Valencianisme que commemora l’heróica gesta protagonisà en 1333, el morellà fill del Regne de Valencia, el nostre Francesc de Vinatea.

L’acte, es celebrarà el próxim dimecres dia 22 d’este mes de maig 2019, a les 19 hs. depositant una Corona de Llorer, en la que poder demostrar la nostra admiració i respecte als peus de sa estàtua en la Plaça de l’Ajuntament de Valencia i a on podrem adobar l’acte en algun chicotet parlament d’enaltiment del valencianisme.

Vos ho comuniquem, confiant en que podrem reunir bona colla d’amics i simpatisants, en els que pugam demostrar entre tots, l’adhesió del nostre Poble a la raó Foral que reforçà l’intrepidea i valor del Jurat en Cap Vinatea,per la defensa en aquells temps de l’unitat indiscutible del Regne de Valencia, demostrant la força d’un Poble unit.

 En tal Acte, estaríem molt agraïts al contar en lo valor del teu concurs, pel que donar al Poble bon eixemple d’unió del valencianisme i sempre, ben acaronats baix dels plecs de la nostra gloriosa i inigualable Real Senyera de cadascú de mosatros, en les que poder deixar palpable constància clara i tallant, de l’unitat i força que imprimix la valencianitat quan ésta, es du en les entranyes.

Molt agraïts de bestreta a la vostra presència de la que no dubtem, rebau un molt sentit i fort abraç. vO�

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *