La Mare de Deu de les Victòries torna a l’iglésia de Sant Joan de la Creu

El dumenge 9 de setembre l’Insigne Capítul del Centenar de la Ploma va fer entrega del facsímil de l’image de la Mare de Deu de les Victòries, obra de l’artesà D. Vicent M. Martínez Aparici, a l’iglésia de sant Joan de la Creu en testimoni del temps que la va tindre en custòdia fins al seu trasllat a la nova iglésia dedicada a Sant Andreu.

L’acte fon presidit pel Bisbe Auxiliar de Valéncia Sa Excia. Rvdma. Monsenyor Esteban Escudero Torres que va beneir l’image en presència del Superior de l’Orde dels Carmelites Descalços Reverent Fra Miguel Hernansaiz López.


L’Excm. Sr. D. Miquel Ramon i Quiles, com a Lloctinent General, va fer solemne imposició de la Creu de l’Almoina de Sant Jordi dels Cavallers del Centenar de la Ploma al Molt Iltre Sr. Reverent D. Álvaro Amenar Picallo, així com a l’Ilm. Sr. D. Juan Antonio Barberá Payá i a l’Ilm. Sr. D. Vicente Luján Monfort.


Per últim el Lloctinent General va fer-li entrega al Bisbe Auxiliar i al Superior de l’Orde dels Carmelites Descalços de Valéncia la medalla del 650 aniversari de la creació de la Companyia del Centenar de la Ploma.

 

Images de Manuel Guallart.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: