Poble Democràtic denuncia a Arran per cremar una Senyera

El partit polític Poble democràtic ha presentat una denúncia contra Arran per cremar una Senyera en un dels seus vídeos propagandístics.

El passat 12 d’Octubre l’agrupació catalanista Arran pujava un vídeo en que, barrejada en imàgens de la desfilada del dia de l’Hispanitat en Madrit i mostrava com cremaven una Senyera. Davant este nou episodi de valencianofòbia, i veent la falta de condena d’este tipo d’accions per part del Govern valencià, Poble Democràtic ha decidit denunciar els fets davant del jujat XX de Valéncia.

“Esta decisió la prenem despuix d’un ample debat intern i l’inoperància dels polítics que haurien de defendre-nos als valencians com a poble” ha manifestat Miquelo Garcia Maldonado, Responsable en Cap de la formació democràtica. “Els valencians hem de recuperar l’orgull per la nostra cultura, pel nostre passat i per la seua plasmació en senyes d’identitat pròpies. Des de Poble Democràtic pensem que la recuperació d’este orgull de pertinença a una colectivitat ha de ser un primer pas per a que tots els valencians, siguen d’a on siguen i tinguen l’ideologia que tinguen, aünem les nostres veus per a demanar millores per als habitants del nostre territori: un finançament just, el pagament del deute històric, una inversió en infraestructures que nos vertebren i que internacionalisen la nostra economia, un respecte per als nostres agricultors i ganaders a nivell europeu i estatal, etc.”

Des del partit valencianiste també s’ha volgut recordar que la Senyera ha segut un símbol d’unió i de llibertat que representava als valencians fora quina fora la seua ideologia, la seua condició social i les seues creences. “No entenem la manipulació per a desprestigiar una bandera que ha segut referent per a republicans com Blasco Ibáñez, cantonalistes com Llombart, burguesos com Llorente, apareix en cartells de l’Eixèrcit Popular o la Joventut Socialista durant la Guerra Civil, o representa a la Derecha Regional Valenciana. Actes com el d’Arran lo únic que perseguixen és generar odi i confusió entre els valencians per a debilitar-nos com a poble i favorir a atres territoris.” Conclou García Maldonado.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: