Taula Redona sobre el disseny gràfic en les Falles

El pròxim dimarts 20 de febrer a les 19:30 h en el casal de la Falla Azcárraga – Fdo el Católico el Casal Bernat i Baldoví celebra una tertúlia entorn al disseny gràfic i artístic en les falles, en la que participaran Vicente Lorenzo i Martín Forés.

Vicente Lorenzo és un consagrat ilustrador, dibuixant, cartelliste, pintor, escultor i artiste faller. Premiat tres voltes en el Concurs de Cartells de Falles (11993, 1996 i 1998) i en molts atres certàmens, colaborador de diverses revistes falleres, té l’honor de ser el primer artiste que conseguí el primer premi de la Secció Especial Infantil, que es creà en 1976, en la falla Sant Vicent – Falangiste Esteve.

Martín Forés és també un polifacètic especialiste en arts decoratives. Guanyador tres voltes del Concurs de Cartells de Falles (2001, 2003 i 2004), entre més d’una trentena de premis. La seua tècnica preferida és el trompe-l’oeil, “trampa a l’ull”, la creació de mobiliari i la decoració, junt al disseny de cartells i portades.

En acabar el coloqui, dos poetes festius, Joan Antoni Alapont i Ernest Olmos, llegiran una selecció d’explicacions de falles de 2017.

La tertúlia està coorganisada en l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, i serà moderada pels presidents de les dos entitats, Òscar Rueda i Ricart Folgado. Entrada lliure fins a completar l’aforament. Direcció: carrer d’Azcàrraga, 33, Valéncia ciutat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: