Entitats valencianistes realisaran un homenage a Roc Chabàs

El Rogle Constanti Llombart ha fet públic el següent comunicat en Facebook:

Este mes, i despuix del parentesis que supongue noviembre, Convencio Valencianista repren l’activitat “Tots els dies 9”. En este cas dedicant-la a l’archiver i historiador Roc Chabàs i Llorens.

El Rogle Constanti Llombart se suma ad esta activitat i vos fa particips de la mateixa. La cita es el proxim dia 16, dissabte. El programa es el següent: a les 10:00h quedarém en la plaça dels Crespins junt a la casa a on vixque el personage elegit. Des d’aci nos traslladarém a la Catedral de Valencia, a la porta dels Ferros (plaça de la Reina) per a iniciar –a les 10:30- una visita a l’interior del temple i Museu catedralici (el preu es de 5€).

Nos acompanyarà, com en alguna atra ocasio, un companyer que en els seus comentaris complementarà l’informacio constructiva i artistica de la Seu valentina.

En qualsevol cas, a banda de solicitar puntualitat, es necessari confirmar assistencia, puix el numero d’integrants del grup per a la visita no pot escedir el numero de 30. La confirmacio es pot realisar via correu electronic a la nostra associacio (rogleconstantillombart@gmail.com) o a Convencio Valencianista (cvalencianista@gmail.com), fins al dijous dia 14 –es convenient posar un telefon de contacte-.

 

 

Image: segundaplenitud – WordPress.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *