Convencio Valencianista realisarà un homenage a Jorge Juan

Convencio Valencianista i el Rogle Constanti Llombart anunciaven a través de les rets socials la següent activitat de “Tots els dies 9“.

El mensage publicat convocant a la societat valenciana és el següent:

La nostra labor de difusio cultural la realisem en moltes ocasions en colaboracio en unes atres entitats que perseguixen fins similars, es el cas de la que mantenim en Convencio Valencianista, organisacio que, com sabeu, s’encarrega d’organisar l’activitat Tots els dies 9. Este mes està dedicada a Jorge Juan i Santacilia; mari, matematic, astronom, ingenier, diplomatic, espia…, un humaniste en el que se conjugaven l’home de ciencia i l’home d’accio. Cavaller de l’Orde de Malta, dedicà la seua vida a l’estudi i al treball, als que dedicà els seus multiples talents.

Els/les qui decidiu acompanyar-nos nos vorem el proxim dissabte, 13 de giner, a les 11:00 h. La cita es en el Edifici del Rellonge del Port de Valencia. A l’acabar l’acte, qui ho desige podra visitar l’exposicio sobre “Plans, Maquetes i Mestres d’Aixa del Port de Valencia” que alli està instalada.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: