El GAV organisa el VIII Certamen Poètic “Parlant en Ausias March”.

El Grup d’Acció Valencianista a través d’un comunicat emés en la seua web anuncia les bases per a participar en el tradicional certamen poètic “Parlant en Ausias March”.

VIII CERTAMEN POETIC PARLANT EN AUSIAS MARCH 
          CONDICIONS DEL CERTAMEN 

1. Els poemes que participen en el Certamen Poetic hauran d’estar escrits en Llengua Valenciana (Normes d’El Puig).

2. Podran participar tots els que ho desigen en un poema d’entre dos i huit versos de metro, tematica i rima de lliure eleccio. Sense cap llimit, patriotics, d’amor, etc.

3. El treball no anira firmat, dura un lema i anira dins d’un sobre tancat. Fora dira simplement “Poema”. A part en un atre sobre tancat es repetirà el lema en l’exterior. Dins d’este anira el nom, llinages, domicili i telefon.
Tots els dies de dilluns a divendres de 17:30 a 21h. fins al 15 de Febrer, pots entregar el teu poema en la Secretaria del Grup d’Accio Valencianista, carrer Julian Peña, Nº 3 CP  46018 Valencia Tef: 96 341 22 22. Web: http://www.gav-valencianistes.com.

4. Es donarà difusio als treballs entregats. Seran publicats en la revista SOM, i en el poemari recull d’este Certamen.

5. Els treballs no seran tornats, respetant la propietat intelectual de l’autor i cedint els drets al Grup d’Accio Valencianista. Tindran millor consideracio els poemes que s’expressen com si estigueren parlant en Ausias March. Nom que porta este Certamen. La resolucio del jurat sera inapenable.

6. El poeta premiat en el Certamen Poetic Parlant en Ausias March, llegirà el seu poema en l’acte que el primer dissabte del mes de març el GAV fara en la tomba d’Ausias March, Catedral de Valencia, a les 12.30h (porta de L’almoina), en cas d’empat el guardonat sera el primer poema que se presente. Els atres poemes presentats tambe seran llegits pels seus autors. A soles se podran llegir els 10 o 12 que primer se presenten (qüestio de temps).

7. Cada any el poema guanyador formarà part d’una estrofa dins del poema “Parlant en Ausias March” que escomençarem a escriure l’any 2011. Esta sera “L’ESTROFA D’HONOR”. Un pergami l’acreditara com a guanyador.

Este Certamen fon creat en anim de continuitat, per lo que volem que la seua flama mai s’apague.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: