Este divendres conferència en el GAV sobre el “Patrimoni Valencià”

El Grup d’Acció Valencianista organisa com tots mesos una conferencia relacionada en la nostra gran Pàtria Valenciana. Per a este més de Febrer s’ha elegit un conferència sobre el Patrimoni Valencià i que serà impartida un conegut valencianiste, En Rafa Medina.

L’acte se celebrarà el divendres 23 de Febrer a les 20h., en la Sèu del GAV de Valéncia (Carrer Julián Peña, 3) i en acabar l’acte, l’associació valencianista oferirà de forma gratuïta una picaeta a tots els assistents.

En Rafa Medina és llicenciat per l’Universitat Politècnica en 1997 en Arquitectura i Urbanisme en el títul universitari oficial d’Arquitecte, especialitat d’Edificació. Suficiencia investigadora en 1999 dins del cicle formatiu de tercer grau per al doctorat en arquitectura en el departament d’Història, Composició i Patrimoni Arquitectònic. Ademés també és professor de Valencià per Lo Rat Penat en varis anys de docencia en cursos de la mateixa entitat i en els cursos de la Universitat Politècnica organisats per EVP, en el Grup d’Accio valencianista i el L’Institut d’Estudis Valencians.

 

Image: Feria Valencia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: