Presentació de “El Renacimiento Valencianista ante el Centralismo y el Catalanismo”

El Grup d’Acció Valencianista encapçalats per les seues Joventuts i l’Institut d’Estudis Valencians han organisat la primera Fira de Nadal del Llibre Valencià.

Dins de la Fira de Nadal se realisaran vàries activitats entre elles la presentació del treball de Javier Navarro Andreu baix el títul “Gaetà Huguet i Breva. El renacer valecianista ante el centralismo i catalanismo”. Este treball és el primer número de la Série Formativa de les Joventuts del GAV, que naix en l’intenció de promoure la publicació i l’herència cultural valenciana.

El llector trobara en el llibret un recull d’artículs de Gaetà Huguet que ell mateix titulà “El renacer valencianista ante el centralismo y catalanismo” i que és publicaren en Las Provincias en 1923, ademés d’atres artículs i la seua biografia.

La presentación del primer número de la Seria Formativa será el dimecres 27 a les 20h.

Esta primera edició de la Fira de Nadal del Llibre Valencia contara en la presència de les principals editorials en Llengua Valenciana (L’Oronella, Mosseguello i Gom Llibre) i d’una de les entitats que més fomenta la nostra llengua, l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

La Fira es desenrollarà en la sèu del GAV situada en el Carrer Julián Peña, nº 3 de la ciutat de Valéncia i tindrà el següent horari:

  • 27 i 28 de decembre de 17h. a 21h.
  • 29 de decembre de 11 a 14h. i de 17:30h. a 21h.

Ademés de la venda de llibres, hauran activitats per als més menuts i es podrá visitar el Belem artesanal del GAV. Des de Cultura Valenciana volem felicitar als organisadors per la magnífica idea i invitar als nostres llectors a assistir.

ESTE NADAL…¡¡REGALA LLIBRES EN VALENCIÀ!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: