Este divendres interessantíssima conferència en el GAV sobre l’història valenciana

El pròxim divendres 24 de Novembre a les 20h. el Grup d’Acció Valencianista (GAV) oferirà una interessant conferència baix el títul “MITES FUNDACIONALS VALENCIANS conceptes i evolucio de l’historia valenciana”, impartida pel gran Dr. Francesc Cardells.

Lloc: Seu del GAV (Carrer Julián Peña,3 Valéncia). Entrada lliure.

Currículum del conferenciant:

Francesc A. Cardells Martí (Meliana, 1970) és professor agregat doctor universitari en sexeni d’investigació (CNAI 2015), llicenciat i doctor en Història per l’Universitat de Valéncia-Estudi General, Diplomat i Llicenciat en Ciències Religioses per la Pontifícia Universitat de Comillas i Llicenciat en Ciències del Periodisme per l’Internacional de Brusseles.

És professor doctor en l’Universitat Catòlica de Valéncia i ho ha segut de la CEU Cardenal Herrera (2000-2013) i de l’Institut Redemptor Hominis de l’Universitat Pontifícia de Comillas. Fon fundador de l’Institut CEU d’Humanitats Ángel Ayala i del Centre d’Estudis Comarcals de l’Horta integrat en FIECOV, i actualment President del CUHC (Centre Universitari d’Història Comarcal). Ha segut Director del periòdic El Cresol de l’Horta de Valéncia (1995-2013).

Professor d’Història en el Màster d’Humanitats i Arts lliberals, i d’Antropologia, Ètica i Deontologia Professional, Secretari Acadèmic de l’Institut de Ciències Religioses i Director de la Revista Fides et Ratio (2015) i membre del comité científic de la Revista Eviterna (2016). Acadèmic corresponent d’Història de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (2015) i Croniste Oficial de Meliana (2014).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: