Nova novela en Llengua Valenciana: H4QRS d’Agustí Zacarés

En febrer de l’any 2012 els estudiants valencians prengueren els carrers del Cap i Casal, reclamant una educació millor. L’intervenció dels cossos de seguritat fon desmesurada i pronte el número de manifestants anà fent-se més gran. Front a la repressió policial naixqué H4QRS.

Cinc anys més tart, eixos episodis han caigut en l’oblit. Pero una periodista, Sònia Gil, no perdrà l’oportunitat d’escomençar una investigació sobre aquells dies de la mà d’u dels seus protagonistes, Pau Vila. Segons alvança en les perquisicions, Sònia se trobarà fit a fit en la part més fosca d’una conspiració de silenci.

Policies que cometen irregularitats, un Estat còmpliç, una prensa que calla… ¿Realment som conscients del món que nos rodeja?

Esta òpera prima d’Agustí Zacarés obtingué el XVI Premi Feases de Novela en els XXXIX Premis Lliteraris de l’entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE:

  • Divendres 15 de juny a les 20h. en la Sala de Conferències de la Casa de la Cultura d’Albal (C/ Sant Carles, 80).
  • Divendres 22 de juny a les 20h en Ubik Café de Russafa (C/ Literat Azorín, 13 Valéncia).

Pots comprar la novela en el següent enllaç: http://distival.com/ficcion-contemporanea/142-h4qrs-9788494847806.html?search_query=zacares&results=2

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *